Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Їжа для тих, хто турбується про здоров'я

В останні 100 років світ пережив цілий ланцюжок по-справжніх дивовижних трансформацій, які кардинально змінили хід історії. Однак найбільша революція відбулася тихо, непомітно і практично без освячень. Йдеться про харчову революції.


За останнє сторіччя люди винайшли або популяризували цілий перелік різних технологій і продуктів, які назавжди змінили наш звичайний раціон.


Спочатку всі поставилися до численних добавкам, підсилювачів смаків, цукру і технологій засмажкою в маслі позитивно. Адже добре, коли є можливість готувати смачну їжу відносно швидко і недорого. Однак через кілька десятиліть люди почали розуміти, що допустили серйозну помилку.


Цукор додається повсюдно, продукти проходять множинні процедури термообробки, які знищують більшу частину корисних речовин, що знаходяться в продуктах. І це лише верхівка айсберга. А якщо почати копатися глибше і вивчати незліченні лабораторні дослідження, які проводилися над найпопулярнішими стравами або напівфабрикатами, то стане очевидно, що людство харчується з рук геть погано.


Як тільки в ЗМІ стали пробиватися численні дослідження про те, як різні добавки негативно впливають на організм, а цукор і зовсім викликає гормональні зміни, то напрямок популярних трендів стало змінюватися в бік здорового харчування.

Нові - старі традиції Easy Food

Страви нашого приготування можна сміливо відносити до переліку натуральних ЕКО продуктів харчування. При виготовленні всіх напівфабрикатів ми використовуємо виключно свіжі, якісні та корисні продукти харчування, що не піддаються ніяким процедурам обробки і не насичуються підсилювачами смаку з ароматизаторами.


Ще одним важливим правилом підбирань продуктів харчування є відсутність будь-яких добавок ГМО, які можуть негативно вплинути на організм людини. Ми уважно стежимо за якістю використовуваних продуктів харчування і регулярно проводимо незалежні лабораторні дослідження всіх використовуваних інгредієнтів.


Крім усього іншого ми уважно стежимо за тим, щоб в якості додаткових добавок в наших стравах не допускалися продукти, що входять в списки найбільш поширених натуральних алергенів. Єдиними допустимими добавками є натуральні спеції та натуральні продукти.


Це дає гарантію того, що наші напівфабрикати будуть не тільки корисними, а й смачними, що за сьогоднішніми мірками є скоріше винятком в світі нескінченних сервісів доставки їжі, ніж непорушним правилом.

Страви Easy Food і дієта

Саме поняття "дієта" дуже сильно спотворено в сучасному світі. Люди звикли до того, що під терміном "дієта" криється виключно процедура схуднення, яка має на увазі обов'язкове голодування або значного роду обмеження в їжі. Однак існує цілий ряд медичних досліджень, які доводять, що людина може без проблем скидати зайву вагу, якщо буде дотримуватися ряду обов'язкових рекомендацій і при цьому буде продовжувати їсти домашню їжу, до якої він звик.


Ці методики можуть сильно відрізнятися один від одного за різними складовими: режим харчування, кількість споживаної їжі, різна фізичне навантаження і т.д. Але незмінно в усіх подібних дієтах одне - є потрібно виключно якісні продукти харчування, інакше всі праці людини, який намагається піклуватися про власне здоров'я, не мають ніякого сенсу.


Наші продукти харчування прекрасно підходять під ряд спеціальних дієт, оскільки ми готуємо виключно смачні і корисні ласощі з якісних інгредієнтів, що робить страви Easy Food кращим вибором серед переважної більшості сучасних виробників сучасних напівфабрикатів.