Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Напівфабрикати, які можна дітям

Ми живемо в дивовижний час, коли мода на приготування смачних страв поступово витісняється новими службами доставки їжі. І якщо ще років 10 тому подібна послуга могла обмежуватися лише кількома типами страв, де превалювали піца і суші, то зараз замовити можна взагалі що завгодно, починаючи від звичайних напівфабрикатів промислового виробництва, закінчуючи вишуканими фруктами і дивовижними десертами.

Однією з основних причин популяризації доставки їжі додому стала тотальна зайнятість людей і відсутність бажання витрачати щодня по кілька годин на кухні. Та й навіщо, якщо завжди під рукою є служба доставки їжі, яка в лічені години, а іноді хвилини, привезе вам все, що ви хочете? До того ж, зараз в мережі рясніє широкий вибір пропозицій, який може задовольнити смакові переваги будь-якої людини, починаючи від основних страв, закінчуючи різними напоями і снеками.

Однак у переважної більшості подібних пропозицій є одна відмінна риса - їх досить складно назвати корисною їжею, що доводиться колосальною кількістю різних досліджень. Сучасні служби доставки їжі пропонують справжнісінький формат фаст-фуду, з величезною кількістю різних добавок, непоєднуваними продуктами і кількістю соняшникової олії, в якому все це засмажується. І якщо дорослій людині ще можна час від часу ласувати шкідливими, але смачними стравами, то дітям така їжа протипоказана за цілою низкою цілком зрозумілих причин.

Абсолютно нешкідлива їжа

Одним з найголовніших ідеологічних чинників Easy Food стало створення не просто смачних, а й корисних страв, які без будь-якої побоювання можна давати дітям. Ми використовуємо виключно якісні і натуральні продукти, без хімічних добавок, ароматизаторів, підсилювачів смаку та інших прихованих складових. Крім усього іншого, ми уникаємо добавок будь-яких поєднань спецій, які входять в групу найбільш поширених алергенів у дітей.

Технології приготування наших страв базуються на принципі - їж як вдома, не відволікаючись на підготовку. Саме тому інгредієнти, використовувані в приготуванні, що не піддаються різним процедурам обробки шкідливими консервантами для тривалого зберігання. Але куди важливіше те, що наші страви зовсім не поступатимуться за смаковими якостями аналогічним страв домашнього приготування і за це ваші діти вам скажуть окреме спасибі.

Секрет свіжості

Після приготування страв відбувається процедура їх заморозки. Після цього напівфабрикати відразу йдуть на реалізацію. Одним з найважливіших принципів високої якості і абсолютній безпеці полягає в тому, що ми не практикуємо складське накопичення товарів. Ми реалізовуємо виключно ту продукцію, яка була проведена незадовго до покупки клієнтом. Ніякого тривалого зберігання і ніяких агресивних технологій заморожування з включенням спеціальних промислових добавок, які здешевлюють вартість виробництва напівфабрикатів.

Все це робить нашу продукцію абсолютно безпечної для дітей. Але найважливіше - ви отримуєте неймовірно смачні страви, які мало чим відрізняються від тих, які готувала в дитинстві мама. І це для нас найбільш цінна характеристика, яку ми коли-небудь отримували від наших покупців.