Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Їжа, яка схвалена державою

Всесвітня епідемія всім відомої хвороби кардинально змінила величезна кількість різних (і звичних) процесів в світі.

Багато людей переглянули вид своєї професійної діяльності, магазини стали працювати в незвичному для себе форматі, а приватний бізнес реформувався в рекордно стислі терміни. І все вищеперелічене сталося не в якихось окремих країнах, а по всьому світу. За лічені місяці сталося стільки всього нового, що було вкрай складно уявити в умовах звичайної розміреного життя і це змінило правила гри для всіх людей планети.

Серед іншого на окрему увагу варто сегмент виготовлення і доставки їжі додому. Якщо раніше для переважної більшості людей похід в магазин був цілком собі звичайним і звичним ділом, то з запровадженням обмежувальних карантинних заходів бажаючих відвідувати переповнені магазини стало не так вже й багато. Звичайно, для більшої частини людей в місяці найжорсткіших обмежувальних заходів похід в супермаркет став чи не найбільш значущою подією і способом вибратися з будинку, але бажаючих стояти в чергах і контактувати з іншими людьми виразно стало менше.

Саме з цієї причини в світі стало з'являтися велика кількість різних компаній, кожна з яких пропонувала послуги кур'єрської доставки продуктів харчування на будинок і варто відзначити, що цей тренд припав до смаку величезній кількості людей в усьому світі, в тому числі і в Україні.

Поява величезної кількості нових виробників їжі

Разом з популяризацією послуги доставки їжі на ринку стало з'являтися велика кількість різних виробників напівфабрикатів і готових страв. Малий бізнес не тільки адаптувався під доставку, а й став впроваджуватися в область приготування їжі. Однак серйозні обмежувальні заходи не дозволили контролюючим органам належним чином стежити за діяльністю подібних організацій. Все це створило сприятливі умови для того, щоб компанії "одноденки" стали випускати низькоякісні страви, які виконувалися з вкрай дешевого і небезпечного продуктового сировини.

Однак серед багатьох подібних компаній з'явилися і ті гравці, хто в якості головного пріоритету встановив високу якість готових страв. Серед них опинилася і наша компанія, в основу політики якій ми заклали принцип - відмінний смак страви, приготованого з свіжих продуктів.

Державна сертифікація

Для того, щоб показати всім нашим клієнтам серйозні наміри, ми пройшли цілий ряд сертифікаційних заходів, які дають продукції Easy Food статус дозволених і схвалених декількома державними службами контролю якості продуктів харчування. Ми з великою відповідальністю підходимо до своєї роботи і прекрасно розуміємо, що без подібних дозвільних документів наші товари не можуть претендувати на звання якісних і екологічно чистих напівфабрикатів, які рекомендуються навіть дітям.

Крім усього іншого нам абсолютно не довелося переживати про те, що наші продукти не пройдуть процедуру сертифікації, оскільки ми не використовуємо хімічні харчові добавки, підсилювачі смаку, ароматизатори та інші складові, які досить часто використовуються на широкоформатному промисловому виробництві.

Як добавки і підсилювачів смаку нами використовуються спеції і натуральні продукти харчування. При цьому ми ще й уважно стежимо за тим, щоб в складі страв не зустрічалися інгредієнти, що викликають різкі алергічні реакції у людей.

Також ми використовуємо виключно свіжі та високоякісні продукти харчування, які немає ніякого сенсу поєднувати з низькоякісними добавками і все це створює гарантію вишуканого смаку будь-якої страви марки Easy Food.