Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Їжа, зі смаком як в ресторані

Всі ми прекрасно знаємо про те, що відмінні риси дорогих ресторанів полягають не тільки у високій вартості страв, але і в відмінному смаку пропонованих ласощів. Це зовсім інший рівень кулінарії, який супроводжується величезним багажем знань і досвіду від шеф-кухаря.

І якщо з дивовижними стравами все більш-менш зрозуміло (трюфеля, дорогі морепродукти, вишукані поєднання м'ясних делікатесів), то чому в ресторанах смачніше навіть звичайні котлети? Адже це найпростіше блюдо, яке закохує в себе кожної людини прямо в дитинстві, чи не так ?! І, здавалося б, навіть якщо запитати в офіціанта про склад ресторанних котлет, то він назве найпростіший перелік продуктів та інгредієнтів, проте при цьому ви все одно будете дивуватися від того, як шефові вдалося настільки вдало поєднати всі складові в цьому простому м'ясній страві.

Порівняння ресторанних продуктів з магазинними напівфабрикатами

Насправді секрет вишуканого смаку ресторанних страв криється не тільки в уміннях шефа і в результатах роботи злагодженої команди на кухні. В його основі лежать високоякісні продукти харчування, які використовуються при приготуванні того, чи іншого блюда. Справа в тому, що виробники напівфабрикатів найчастіше використовують своєрідні хитрощі, які значним чином здешевлюють виробничий процес і дозволяють зберігати продукти довше, а в ресторані в цьому немає абсолютно ніякої необхідності. Це логічно, адже виробники промислового рівня слідують технологічним вимогам, які дозволяють створювати величезну кількість напівфабрикатів для масової реалізації, а ресторан - штука вельми персоналізована, що працює для дуже обмеженої кількості гостей.

Наша компанія зародилася на аналогічних принципах, на яких працюють ресторани. Ми не намагаємося наздогнати кількістю, вважаючи за краще високу якість пропонованих продуктів. Саме з цієї причини страви Easy Food радують всіх любителів смачної кухні. І як в ресторані - в основі нашого секрету лежить два основні пункти: натуральні продукти високої якості і відсутність будь-яких консервантів.

Першокласні продукти - головний секрет успіху

Вся продукція Easy Food виконується обмеженими партіями, без вимог тривалого складського зберігання. Це дозволяє нашим спеціалістам уникнути використання різних консервантів і спеціалізованих харчових добавок, які є незмінною умовою глибокої заморозки продуктів. Ми не женемося за кількістю продажів, вважаючи за краще високу якість, яке виражається в приголомшливому смаку.

Суміжні технології

Як і в ресторані, ми не додаємо в продукти будь-які підсилювачі смаку, ароматизатори та інші хімічні харчові добавки, якими досить часто насичують різні напівфабрикати. У нашому випадку в цьому немає абсолютно ніякої необхідності, оскільки ми спочатку використовуємо продукти найвищої якості, які дарують відмінний смакової досвід. В іншому випадку подібні добавки лише зіпсують смакові відчуття готового блюда, в якому використовується першокласне і свіже м'ясо.

Ну, а в якості добавок нашими технологами використовуються тільки натуральні спеції, які вдало підкреслюють смакової баланс того, чи іншого блюда. Саме з цієї причини ми часто отримуємо позитивні відгуки клієнтів, які порівнюють наші готові страви з ресторанними делікатесами і ми дуже дорожимо цим.