Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Їжа для тих, хто цінує гастрономічну естетику

Словосполучення "Красива їжа" ще років десять тому могло викликати здивування в очах співрозмовника. Однак масовий тренд на фото готових страв, який стрімко пролетів по всій планеті в середині десятих, кардинально змінив громадську думку.

Світом раптом став правити Інстаграм і люди різко усвідомили, що будь-яку страву має бути не тільки смачним, якісним і ароматним, а й красивим. Важливо відзначити, що зовнішня краса є особливим елементом візуалізації, який грає вкрай важливу роль в становленні кулінарної карти будь-яких кухонь світу.

Цю теорію відразу підхопили численні соціальні дослідники, які досить швидко підтвердили прямий зв'язок смакових переваг з запам'ятовується картинкою. Іншими словами - якщо блюдо красиве, воно викликає куди більше смакових емоцій, ніж абсолютно безформне і погано сервіроване блюдо.

Саме з цього моменту різні ресторани та інші заклади громадського харчування стали приділяти куди більше уваги зовнішньому вигляду кулінарних шедеврів, які подають своїм гостям. І в максимально стислі терміни це стало непорушним правилом для більшості людей на планеті.

Краса напівфабрикатів - не міф?

Ми не будемо лукавити і говорити про те, що продукція Easy Food базується на першочерговому принципі зовнішнього переваги над конкурентами. Безумовно, в першу чергу ми стежимо за якістю використовуваних продуктів, виключної свіжості всіх інгредієнтів і тільки потім уже дбаємо про те, щоб всі страви були красивими. Але ми ніколи не забуваємо про те, що наші напівфабрикати повинні виглядати бездоганно в вашій тарілці, будучи готовим блюдом. І нагадувати вони повинні не дешеве размороженное непорозуміння з супермаркету, а красиве і соковите ласощі, яким нас радували в дитинстві.

На відміну від більшої частини кулінарних пропозицій на ринку ми уважно враховуємо безліч різних складових і не допускаємо додавання консервантів, харчових добавок і підсилювачів в наші страви. З одного боку це значним чином покращує якість готового продукту, оскільки в ньому використовуються тільки натуральні та свіжі інгредієнти, а з іншого це ускладнює роботу з візуальною складовою.

При відсутності різних добавок і барвників страви досить складно виглядати ідеальним на зображенні, однак це вимушений захід, оскільки головним пріоритетом для нас, все-таки, залишається смак. Але при цьому всі страви Easy Food відрізняються апетитними і бажанням сказати "дайте два" і по цій частині нам немає рівних не тільки в Харкові, але і по всій країні.

Easy Food для любителів ЗСЖ і не тільки

Оскільки наші страви відрізняються відсутністю шкідливих складових у своєму складі, то це робить наші напівфабрикати рекомендованими навіть тим людям, хто уважно стежить за власним раціоном харчування і їсть виключно здорову їжу. Як багато людей на дієті ви знаєте, які можуть похвалитися гарною соковитою котлетою з салатом у себе в тарілці? Тепер ви можете дивувати всіх новомодним трендом "їж смачно і худни" і вам все будуть заздрити. Хіба не це основна функціональна обов'язок всіх фотоколажів з вишуканими кулінарними шедеврами?

Ви зможете спокійно їсти котлети, біфштекси і інші м'ясні ласощів не переживаючи про те, що в них міститься величезна кількість різних харчових добавок, хімічних підсилювачів і жиру. А це, в свою чергу, означає те, що ваш інстаграм аккаунт буде пістрявити величезною кількістю здивованих коментарів. Однак пам'ятайте - до всього потрібно підходити з раціональної обачністю і якими б смачними були наші м'ясні делікатеси, які не налягайте на них в надмірній кількості, як би вам цього не хотілося!