А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!
ПриєднатисяМало хто знає яким насправді є класичний рецепт італійської страви. Переважна більшість людей впевнені в тому, що равіолі це своєрідна інтерпретація пельменів в дуже компактному форм-факторі.
Насправді італійська страва являє собою цілком самостійний смакової досвід, який дарує незабутні враження для справжніх гурманів. І ми вирішили познайомити всіх наших покупців з цим дуже смачним дивом.
Варіант з начинкою зі шпинату та рікотти є стандартизованої класикою, яку подають в кращих світових ресторанах. Побалуйте себе справжньої італійської класикою! Тепер, для того, щоб спробувати кулінарні шедеври зі смаком Риму, вам зовсім необов'язково їхати на Апенніни. Ви можете замовити равіолі на нашому сайті, не виходячи з дому.
Склад
тісто: борошно, семола, яйце куряче, сіль.
начинка: шпинат, рікотта, сіль.
Спосіб приготування
Помістіть виріб в киплячу воду (співвідношення равіолі / вода: 1кг / 5л).
Варити 2-3 хв. після спливання.
Термін придатності
3 міс. при температурі не вище -18°C (з моменту дати виготовлення, зазначеної на упаковці)
Маса нетто
400 гр (+/- 5%).
Основані | |
Калорійність на 100гр | 174,1Ккал |
Білки на 100гр | 8,3 |
Жири на 100гр | 4,3 |
Вуглеводи на 100гр | 25,6 |