А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!
ПриєднатисяНедарма багато іменитих промислових дизайнерів, яких неодноразово визнавали геніями свого часу, стверджували, що найкраще поєднання це - яскрава суміш непоєднуваних елементів. В'ялена журавлина та сирники це, якраз, історія про ідеальне співвідношення класики та екзотики, які ідеально переплелися в новому рецепті смачної страви.
Рецепт не залишить байдужими навіть найвимогливіших та найвибагливіших гурманів, які люблять насичені смакові враження в сучасних десертах. Навіть якщо ви не відносите себе до категорії експериментаторів, то сирники з в'яленої журавлиною вам точно припадуть до смаку. Це одна з тих страв, яку обов'язково потрібно спробувати всім без винятку. І зробити це потрібно як мінімум для того, щоб сформувати власну думку щодо смаку вишуканих десертів.
Склад:
тісто: сир, яйце куряче, цукор, борошно, ванільний цукор.
начинка: журавлина.
Спосіб приготування
Продукт слід попередньо розморозити в мікрохвильовці або в холодильнику (не менше 8 і не більше 24 годин).
Покласти на розігріту сковороду, змащену маслом, та обсмажити з обох сторін на середньому вогні не більше 2 хв.
Термін придатності:
2 міс. при температурі не вище -18 ° C (з моменту дати виготовлення, зазначеної на упаковці).
Маса нетто:
405 гр (макс. Відхилення 5%).
Основані | |
Калорійність на 100гр | 258,2 Ккал |
Білки на 100гр | 11 |
Жири на 100гр | 12,9 |
Вуглеводи на 100гр | 24,5 |