А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!
ПриєднатисяІталійська кухня славиться декількома дуже популярними у всьому світі стравами, які настільки тісно асоціюються з класичним апеннінським меню, наскільки це можливо. Однак крім традиційних рецептів пасти чи піци італійська кухня подарувала світові ще й лазанню – страву, яка нікого не залишає байдужими та є бажаним гостем на обідніх столах справжніх гурманів.
Ми вирішили порадувати всіх любителів смачних готових ласощів класичним рецептом справжньої лазаньї. Страва виконується з високоякісних продуктів фермерського класу, які поєднуються у чудовий кулінарної композиції.
Не забудьте приготувати вашу лазанню перед тим, як подавати її до столу.
Спосіб приготування:
- продукт не вимагає попереднього розморожування;
- помістіть страву у духовку до температури 200-210 градусів;
- готувати 30-40 хвилин;
- за 5 хвилин до закінчення зніміть кришку з контейнера для формування апетитної скоринки.
Насолоджуйтесь унікальним смаком італійського шедевра, який займе своє почесне місце серед ваших улюблених страв. Відчуйте розкіш кожного шматочка соковитої, смачної та неймовірно ароматної лазаньї!
До складу страви входять:
- м'ясо індички;
- цибуля;
- морква;
- томатний сік;
- сіль;
- сушений базилік;
- італійські трави;
- цукор;
- вершкове масло;
- пшеничне борошно;
- молоко;
- мускатний горіх;
- моцарелла;
До складу тіста входять: борошно семоли, борошно В/С, яйця, сіль.
Вага нетто:
515 гр (+/- 5%).
Основані | |
Калорійність на 100гр | 174.49 |
Білки на 100гр | 12.05 |
Жири на 100гр | 7.77 |
Вуглеводи на 100гр | 14.04 |