Вже йдете?

А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!

Приєднатися
+

Пельмені свинина-яловичина

135.00грн.

  • Вага: 600 грам
  • Калорійність на 100гр: 242,9Ккал
  • Білки на 100гр: 9,3
  • Жири на 100гр: 11,3
  • Вуглеводи на 100гр: 26

Пельмені зі свинини та яловичини традиційно вважаються класичним рецептом ситної страви. Однак класичним цей рецепт став тільки в останні кілька десятиліть. Спочатку пельмені готувалися з якогось одного виду м'яса і варіант асорті вважався або чимось надмірним, або ознакою поганого тону.

З роками рецептура всіма улюблених ласощів удосконалювалася і пельмені стали готувати зовсім інакше. Саме завдяки своєрідній еволюції в способах приготування, свинина та яловичина стали основою для класичного рецепту пельменів.

Наші страви готуються з якісних фермерських продуктів найвищої якості. У якості ароматизаторів ми використовуємо виключно натуральні інгредієнти та в приготуванні обходимося без промислових харчових добавок.


Склад

тісто: борошно, вода, яйце куряче, сіль.

начинка: свинина м'якоть, яловичина м'якоть, цибулю, сіль, перець чорний.


Спосіб приготування

Помістіть виріб в киплячу підсолену воду (співвідношення пельмені / вода: 1кг / 5л).

Варити 3-4хв. після спливання.

Подавати з маслом або сметаною, за смаком.


Термін придатності

3 міс. при температурі не вище -18°C (з моменту дати виготовлення, зазначеної на упаковці).


Маса нетто:

600 гр (+/- 5%).

Основані
Калорійність на 100гр 242,9Ккал
Білки на 100гр 9,3
Жири на 100гр 11,3
Вуглеводи на 100гр 26