А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!
ПриєднатисяПельмені зі свинини та яловичини традиційно вважаються класичним рецептом ситної страви. Однак класичним цей рецепт став тільки в останні кілька десятиліть. Спочатку пельмені готувалися з якогось одного виду м'яса і варіант асорті вважався або чимось надмірним, або ознакою поганого тону.
З роками рецептура всіма улюблених ласощів удосконалювалася і пельмені стали готувати зовсім інакше. Саме завдяки своєрідній еволюції в способах приготування, свинина та яловичина стали основою для класичного рецепту пельменів.
Наші страви готуються з якісних фермерських продуктів найвищої якості. У якості ароматизаторів ми використовуємо виключно натуральні інгредієнти та в приготуванні обходимося без промислових харчових добавок.
Склад
тісто: борошно, вода, яйце куряче, сіль.
начинка: свинина м'якоть, яловичина м'якоть, цибулю, сіль, перець чорний.
Спосіб приготування
Помістіть виріб в киплячу підсолену воду (співвідношення пельмені / вода: 1кг / 5л).
Варити 3-4хв. після спливання.
Подавати з маслом або сметаною, за смаком.
Термін придатності
3 міс. при температурі не вище -18°C (з моменту дати виготовлення, зазначеної на упаковці).
Маса нетто:
600 гр (+/- 5%).
Основані | |
Калорійність на 100гр | 242,9Ккал |
Білки на 100гр | 9,3 |
Жири на 100гр | 11,3 |
Вуглеводи на 100гр | 26 |