А у нас тут смачні знижки для тих, хто підпишеться на наш Телеграм канал. Залишайся в курсі!
ПриєднатисяВареники з капустою - це класика української кухні. Багато хто пам'ятає смак тих самих вареників. Тому ми вирішили взяти найякісніші інгредієнти прямо від фермерів, і приготувати по-домашньому смачні вареники для вас.
Склад:
Склад тіста: борошно, вода, яйце куряче,сіль.
Склад начинки: капуста б/к, цибуля, олія, сіль, перець чорний.
Як ми готуємо вареники з капустою?
Для приготування вареників з капустою, ми використовуємо натуральні фермерські продукти. Замішуємо домашнє тісто, тушкуємо капусту, а потім формуємо вареники і додаємо начинку.
Рекомендації по вживанню:
Покласти виріб у підсолену киплячу воду (співвідношення виріб/вода: 1кг/5л). Варити 2-3хв. після спливання. Подавайте з вершковим маслом і сметаною.
Термін придатності:
3 міс. при температурі не вище-18 °C з дати виготовлення.
Масса нетто:
600 гр (макс. відхилення 5%).
Основані | |
Калорійність на 100гр | 177,3кКал |
Білки на 100гр | 4,3 |
Жири на 100гр | 3,7 |
Вуглеводи на 100гр | 32,2 |